صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۲۰۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۱

گروه بین‌الملل: پنجمین جشنواره بین‌المللی قرآنی «سعید بن‌جبیر» از امروز، 18 اسفندماه در استان واسط عراق آغاز به کار کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری قاف، مراسم افتتاحیه این جشنواره در سالن اجتماعات اداره محلی شهر الکوت، مرکز استان واسط برگزار می‌شود و فعالیت‌های این جشنواره قرآنی به مدت سه روز همراه با برپایی محافل قرآنی در دانشگاه‌ها، مدارس، انجمن‌های جوانان و ادارات دولتی سراسر استان و به شکل هم‌زمان خواهد بود.
این جشنواره با همکاری آستان‌های مقدس عراق و انجمن قرآنیان استان واسط و با مشارکت قاریان و حافظانی از سراسر عراق و نیز خارج از این کشور که تعداد آن‌ها به 20 کشور می‌رسد، برگزار می‌شود.
گفتنی است، «سعید بن‌جبیر بن‌هاشم الاسدی»، از شیعیان مخلص امام سجاد(ع) و حافظ، قاری و مفسر قرآن کریم بود که در سال ۹۵ هجری قمری به دست حجاج بن‌یوسف ثقفی، ظالم‌ترین والی حجاز و عراق در زمان بنی‌امیه، کشته شد.
سعید بن‌جبیر در سال ۴۵ هجری، در زمان خلافت حضرت علی(ع) در کوفه، به دنیا آمد. وی از عالم‌ترین مردمان زمان خود بود.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۸
سلام
خسته نباشید
سعید بن‌جبیر بن‌هاشم الاسدی
شهید است آقاجان
شهید