صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۲۱۸۷
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
با رقابت 80 اثر برگزیده؛

کانون خبرنگاران نبأ: پنجمین جشنواره استانی قرآن کریم با رقابت 80 اثر برگزیده فردا، 19 اسفندماه به میزبانی شهرستان خنج آغاز می‌شود.

علی‌نقی راحت، مدیر امور قرآنی مجتمع علمی فرهنگی صابرین شهرستان خنج در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ بیان کرد: این جشنواه قرآنی در پنج رشته: عکاسی، نقاشی، خوشنویسی،‌ صنایع دستی و گرافیک(پوستر) و در دو بخش ویژه و آزاد با مضامین قرآنی برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه از مجموع 220 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره، 80 اثر برگزیده و با یکدیگر به رقابت می‌پردازند، افزود: در طول جشنواره نمایشگاهی از آثار راه یافته به جشنواره با مضامین قرآنی و در قالب‌هایی چون مصنوعات چوبی، کار با فلز و مشبک‌کاری در فرهنگسرای نورایی خنج برپا خواهد شد.
مدیر امور قرآنی مجتمع علمی فرهنگی صابرین شهرستان خنج اظهار کرد: بهزاد مریدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و دیگر مقامات استانی و شهرستانی در مراسم افتتاحیه این جشنواره حضور خواهند داشت.
راحت یادآور شد: پنجمین جشنواره استانی قرآن کریم از فردا، 19 تا 24 اسفندماه جاری، از ساعت 16 تا 20 در فرهنگسرای نورایی شهرستان خنج برگزار می‌شود.

محمدجواد صفری