صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۴۷۱۸
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹

گروه بین‌الملل: شورای روابط اسلامی ـ آمریكایی، بزرگترین سازمان حامی حقوق مسلمانان آمریكا از اقدام قاضی دادگاه هاوایی برای توقف اجرای فرمان ضدمهاجرتی ترامپ استقبال و قدردانی كرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایكنا) به نقل از پایگاه خبری «PRNewswire»، شورای روابط اسلامی ـ آمریكایی قانون منع مهاجرت 6 كشور اسلامی به آمریكا را ناعادلانه و تبعیض علیه مسلمانان می‌داند.
قاضی دادگاه ایالت هاوایی، اخیرا اجرای فرمان جدید رئیس‌جمهور آمریكا مبنی بر منع سفر 6 كشور مسلمان به آمریكا را متوقف كرد.

قاضی دادگاه هاوایی اعلام كرد: این موضوع را تا آخر در دیوان عالی پیگیری می‌كنم.

فرمان مهاجرتی جدید ترامپ با حذف عراق، همچنان شش كشور اسلامی از جمله ایران را از ورود به آمریكا منع می‌كند.

آخرین گزارش‌ها در این رابطه حاكی از آن است كه محمد بن سلمان،جانشین ولیعهد سعودی دیروز، 25 اسفند، در جریان دیدار خود با ترامپ، از قانون منع مهاجرت برخی كشورهای اسلامی به آمریكا حمایت و ادعا كرده كه این قانون برای مقابله با تروریسم است!