صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۵۸۸۴
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲

گروه معارف: طی سال 95، 120 گفتمان دینی کارگاهی و همایشی در شهرستان سنقر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، 120 گفتمان دینی کارگاهی و همایشی طی سال 95 در شهرستان سنقر برگزار شد.
از جمله موضوعات برگزاری این گفتمان‌ها «نماز و آثار آن در زندگی، سبک زندگی اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر، حجاب و عفاف، روزه، ولایت فقیه، اقتصاد مقاومتی، خانواده در اسلام، دهه فجر، زلال احکام و سیره اهل بیت(ع) بوده است.
حجت‌الاسلام چراغی، رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان سنقر در این رابطه به ایکنا، گفت: برگزاری گفتمان‌های دینی نقش قابل توجهی در رفع شبهات اعتقادی نسل جوان به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان دارد.
وی افزود: برگزاری گفتمان‌های دینی از جمله برنامه‌های دبیرخانه گفتمان‌های دینی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان است که باحضور و سخنرانی روحانیون برجسته و پژوهشگران دینی طی سال گذشته در شهرستان سنقر برگزار شد.
رئیس تبلیغات اسلامی سنقر با اشاره به برگزاری گفتمان‌ها در سطح مدارس، اظهار کرد: این گفتمان‌ها از طریق تبادل و تعامل کلامی چهره به چهره در یک ارتباط دو سویه مبلغ و مخاطب به‌صورت گفتمانی در فضایی کاملاً دوستانه و صمیمی برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام چراغی با بیان اهداف برگزاری گفتمان‌های دینی افزود: هدف از اجرای این طرح آشنایی نوجوانان و جوانان با معارف دین و فقه غنی تشیع و پاسخ به سئوالات و شبهات این قشر از منظر دین اسلام است.