صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۷۰۸۳
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰

گروه جلسات و محافل: هیئت متوسلین به حضرت علی اصغر(ع) به مناسبت میلاد حضرت علی اصغر(ع) و شصت و هشتمین سالگرد تاسیس این هیئت، جشن باشکوهی در مکان این حسینیه برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هیئت متوسلین به حضرت علی‌اصغر(ع) به مناسبت میلاد حضرت علی اصغر(ع) و شصت و هشتمین سالگرد تاسیس این هیئت، 16 و 17 فروردین ماه از ساعت 19 جشن باشکوهی در مکان این حسینیه واقع در پیچ شمیران، ابتدای شریعتی، کوچه یونسی‌زاده، بیت‌الرضیع برگزار می‌کند.

این مراسم با تلاوت قاری بین‌المللی، محمدرضا پورزرگری و سخنرانی حجت الاسلام میثم علی‌پناه و حجت الاسلام بی‌آزارتهرانی، شعرخوانی مصطفی صابرخراسانی و مداحی سیدمهدی میرداماد و علی مهدوی‌نژاد همراه است.

این هیئت با راه‌اندازی سامانه ختم قرآن کریم تا امروز 114 هزار ختم قرآن به صورت خودجوش به صورت ختم‌های دوره‌ای و ختم‌های مناسبتی انجام داده است.