صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۷۴۷۵
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶

گروه بین‌الملل: دوره قرآنی تخصصی پیشرفته در زمینه آموزش علم وقف و ابتدا ویژه اساتید عراقی به همت دارالقرآن آستان مقدس حسینی در کربلای معلی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «دارالقرآن آستان حسینی»، این دوره تخصصی قرآنی در ساختمان دارالقرآن وابسته به آستان مقدس امام حسین(ع) در شهر کربلا آغاز شده و  به مدت 7 روز ادامه دارد.
این دوره تحت نظارت «شیخ خیرالدین الهادی»، متخصص علم وقف و ابتدا برگزار می‌شود و استاد فلاح النجفی، از اساتید قرآنی شهر مقدس قم از جمله مدرسان این دوره تخصصی است.
شیخ خیرالدین الهادی در این باره گفت: این دوره ویژه اساتیدی است که از سوی اتحادیه‌ها و انجمن‌های قرآنی استان‌های مختلف عراق برای شرکت در این دوره انتخاب شده‌اند.
وی افزود: اساتیدی که از این دوره فارغ‌التحصیل می‌شوند، به عنوان استاد متخصص علم وقف و ابتدا فعالیت خواهند کرد و گواهینامه‌ای به آن‌ها اعطا خواهد شد که به آن‌ها اجازه می‌دهد از طریق آن به تدریس وقف و ابتدا بپردازند.
همچنین، فارغ‌التحصیلان این دوره می‌توانند در مسابقات ملی و محلی قرآن کریم در ماده وقف و ابتدا داوری کنند.
یادآور می‌شود، این دوره در راستای برنامه‌های دارالقرآن آستان حسینی برای آموزش و تربیت کادر تدریس متخصص در عرصه قرآن برگزار می‌شود.