صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۷۸۷۴
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸
هجری خبر داد:

گروه ادب: نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان از نگارش کتاب «ملاقات سیزدهم» ویژه روایت فعالیت‌های شهید سعید طوقانی خبر داد.

محسن هجری، نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره تازه‌ترین کتاب خود گفت: رمان «ملاقات سیزدهم» درباره شهید نوجوان، سعید طوقانی است که در این رمان، به زندگی و فعالیت‌های این شهید به ویژه در حوزه فعالیت‌های ورزشی قبل از جنگ تحمیلی و حین جنگ می‌پردازد.
وی افزود: این شهید از ورزشکاران باستانی شاخص، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود و زمانی که حرکت انقلابی مردم به رهبری امام خمینی(ره) آغاز شد در جریان حرکت انقلاب قرار گرفت و پس از آن نیز برای پر کردن جای خالی برادران شهیدش به جبهه‌های جنگ رفت و به شهادت رسید.
هجری ادامه داد: در زندگی این شهید ویژگی‌های خاصی وجود دارد که می‌تواند برای نوجوانان و جوانان مفید باشد؛ چرا که در سن کم خود اتفاقاتی را رقم زد که بیش از سن و سالش بوده و همگان از دیدن آن متعجب می‌شوند.
این نویسنده یادآور شد: کتاب «ملاقات سیزدهم» از سوی انتشارات فاتحان روانه بازار نشر خواهد شد.