صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۸۷۹۸
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷

گروه حوزه های علمیه: پس از شش ماه تلاش، ترجمه آلمانی مقتل ابی‌مخنف منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز خبر حوزه، ترجمه مقتل ابی مخنف به زبان آلمانی منتشر شد. این اثر حاصل شش ماه تلاش تیم انجام دهنده بوده و با مقدمه رایزن فرهنگی ایران در آلمان منتشر شده است.

انتشار ترجمه آلمانی مقتل الحسین(ع) از ابومِخنف به روایت طبری توسط انتشارات Königshausen & Neumann همزمان با ولادت با سعادت علی بن ابیطالب (ع) صورت گرفته است.

مَقْتَل‌ُ الْحُسَیْن نخستین مَقتل دربارهٔ واقعۀ عاشورا و شهادت امام‌حسین(ع)، نوشتهٔ ابومِخنف است. این کتاب دو نسل پس از واقعه عاشورا نگاشته شده و به جهت شهرت گردآورندۀ آن به «مقتل‌ ابی‌مِخنف»، شهرت یافته است. مقتل ابی‌مخنف تا حدود قرن چهارم، موجود بوده، اما بعدها مانند دیگر آثار ابومخنف، از میان رفته است.

استاد محمدهادی یوسفی غروی در کتاب وقعة الطف لابی مخنف، تلاش کرده است با گردآوری و تدوین نقل‌ قول‌های موجود در تاریخ طبری، مقتل واقعیِ ابومخنف را بازسازی کند.