صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۰۰۰۰
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶

گروه بین‌الملل: چهل‌و‌دومین گردهمایی سالانه مسلمانان آمریکا با حضور 20 هزار نفر از مسلمانان سراسر آمریکا در شهر «بالتیمور» ایالت مریلند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «The Baltimore Sun»، گردهمایی امسال با موضوع «تلاش برای موفقیت حقیقی: پیام الهی موسی(ع)، عیسی(ع) و حضرت محمد(ص)» برگزار شد.

بیش از 150 سخنران از جمله شخصیت‌های برجسته در این همایش که توسط اداره اسلامی شمال آمریکا(ICNA) برگزار شده است، حضور داشتند.
در این همایش سه روزه که امروز، 27 فروردین به کار خود پایان می‌دهد، فعالیت‌های اجتماعی و تفریحی متنوعی برگزار شد.

مسابقات قرآن، بازار و فعالیت‌ تفریحی برای کودکان از جمله بخش‌های هر ساله این گردهمایی است.

امسال همچنین با همکاری گروه‌های بین ادیان و جمعیت اسلامی بالتیمور، بیش از 750 بسته کمک‌رسانی برای بی‌خانمان‌ها و 1000 بسته غذای گرم برای نیازمندان نیز توزیع شد.

جلسات متعددی با موضوعاتی چون «مقابله با اسلام‌هراسی»، «دفاع از حقوق خود در زمان ریاست جمهوری ترامپ» و «فعالیت کردن در زمان‌های سخت» برگزار شد و در آن افزایش جرائم ناشی از نفرت علیه مسلمانان و اقدامات دولت ترامپ برای ممنوع کردن ورود اتباع کشورهای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

شهروندان مسلمان نیز به بیان تجربیات، مشکلات و نقطه نظرات خود پرداختند.