صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۶۴۴۳
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰

گروه ادب: انتشارات دارالمعرفة سوریه با عرضه قرآن از کشورهای مصر، لبنان و سوریه در نمایشگاه کتاب حاضر شده است که ترجمه‌هایی به زبان انگلیسی، فرانسوی، آلمانی،‌ ترکی و اسپانیایی را می‌توان در این مصاحف شاهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، انتشارات دارالمعرفة سوریه به عرضه قرآن‌های لبنانی در نمایشگاه کتاب تهران اقدام کرده است که بهای آنان از شش هزار تومان تا 100 هزار تومان متفاوت است. عرضه قرآن از کشورهای مصر، لبنان و سوریه را می‌توان در این غرفه شاهد بود.

قرآن‌هایی که در این رویداد فرهنگی به نمایش درآمده‌اند شامل ویژگی ارائه قواعد تجوید در هشت رنگ است که هر رنگ یک قاعده تجوید را در هر صفحه نمایش می‌دهد. همچنین کشف موضوعی به صورت تفکیک شده آمده است.

در این غرفه ترجمه‌های مختلفی از قرآن به زبان‌های انگلیسی، آلمانی،‌ فرانسوی، اسپانیایی و ترکی ارائه شده است. چاپ قرآن با 20 روایت در 10 قرائت از دیگر ویژگی‌های آثار عرضه شده در این بخش به شمار می‌آید.