صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۷۶۲۵
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵

گروه بین‌الملل: وزارت کشور جامو و کشمیر پخش برنامه‌های 34 شبکه‌ ماهواره‌ای وهابی از جمله شبکه‌های تلویزیونی عربستان سعودی و پاکستان را به دلیل ترویج خشونت و تحریک مردم، ممنوع اعلام کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Rising Kashmir»، این دستور پس از آن صادر شد که دولت مرکزی هند از دولت ایالتی جامو و کشمیر خواست تا پخش غیر مجاز شبکه‌های سعودی و پاکستانی را متوقف کند.
محبوبه مفتی، نخست‌وزیر جامو و کشمیر در این زمینه دستور داد تا در اقدامی فوری پخش 34 شبکه تلویزیونی وهابی به دلیل ترویج خشونت و اخلال در قانون و نظم جامعه متوقف شود.
دستور دولت حاکی از آن است که این شبکه‌ها پتانسیل ترغیب و برانگیختن خشونت و ایجاد هرج و مرج در دره کشمیر را دارند.
«پیس تی‌وی» ذاکر نایک، شبکه القرآن الکریم و شبکه السنة النبویه که توسط عربستان سعودی تغذیه می‌شوند، از جمله این شبکه‌ها هستند.
برخی علمای کشمیر با اعتراض به منع پخش این شبکه‌ها، آن‌ها را شبکه‌های صرفاً دینی خواندند و این ممنوعیت را نقض آزادی دینی عنوان کردند.
300 شبکه کابلی در کشمیر فعالیت می‌کنند که از این میان 22 شبکه برای جامعه سیک‌ها، 15 شبکه برای هندوها و 25 شبکه برای مسلمانان است.