صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۷۷۸۶
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵

گروه هنر: سه نمایش برگزیده جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی «ضامن آهو» به دعوت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان از امشب به مدت 5 شب در بندرعباس اجرای عمومی خواهند داشت.

رضا جوشعار، نویسنده و کارگردان تئاتر کودک و نوجوان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: به دعوت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان به عنوان برگزارکننده جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی«ضامن آهو»، سه نمایش برگزیده این جشنواره به نام‌های «گل پری» به کارگردانی محسن پورقاسمی، «اینجا خانه من است» به کارگردانی محبوبه پاداش و «پیتزا مخلوط و بی بی دریا» به کارگردانی اینجانب برای اجرای عموم در بندرعباس در مرکز استان هرمزگان حاضر هستیم.

وی گفت: قرار است از امشب سه شنبه 19 اردیبهشت به مدت 5 شب و در مجموع هر کدام از این سه نمایش با 10 اجرا در خدمت کودکان و نوجوانان این استان و سایر شهرها و استان‌های همجوار باشیم که با هماهنگی برای تماشای این سه نمایش در مکان‌های از پیش تعیین شده حضور بهم می‌رسانند.

جوشعار با اشاره به اینکه نفس این کار در ترویج و اشاعه فرهنگ رضوی به زبان هنر بسیار تأثیرگذار است تصریح کرد: با این حال شخصاً ترجیح می‌دادم که هر یک از این سه نمایش به جای دعوت به بندرعباس که تجربه اجرا را در موسم جشنواره داشته‌اند، تمهیداتی اندیشیده می‌شد تا آثارشان در شهرهای موطن خود اجرای عموم داشته باشد.

این کارگردان تئاتر رضوی در ادامه گفت: به این ترتیب علاوه بر اینکه طیف وسیعتری از مخاطبان در جریان آثار نمایشی با موضوع رضوی قرار می‌گرفتند، هزینه‌های صرف شده برای نقل و انتقال گروه‌های نمایشی، اسکان آنها در بندرعباس و بسیاری دیگر از مخارج به گروه‌های نمایشی برگزیده این جشنواره اختصاص پیدا می‌کرد که در این صورت انگیزه بیشتری برای کار در حوزه تئاتر دینی در میان گروه‌های جوان و مستعد تئاتری به وجود می‌آمد.

وی در مورد داستان نمایش«پیتزا مخلوط و بی بی دریا» به ایکنا گفت: این نمایش ناظر بر حدیث رضوی است که کار مرد را به منظور ارتزاق و رفاه خانواده همچون جهاد فی سبیل‌الله برشمردند و داستان مردی را روایت می‌کند که بدون اینکه اعضای خانواده‌اش خبردار شوند در شیفت دوم کاری خود به عنوان پیک موتوری در حال رساندن سفارش مشتریان یک پیتزاپزی است.

جوشعار در پایان گفت: امسال نیز همچون سال گذشته به جهت گرمای بیش از حد هوای بندرعباس در ایام دهه کرامت، جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی«ضامن آهو» با تعویق، آذرماه برگزار خواهد شد که متأسفانه تأثیرات منفی بر روند برگزاری این جشنواره به جهت تداخل با برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان و همچنین بحبوحه فصل تحصیل دانش‌آموزان دارد و مسئولان برگزاری باید برای آن فکری اساسی کنند.

امیر سجاد دبیریان