صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۹۴۶۸
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۴
با صدور بیانیه‌ای عنوان شد:

گروه حوزه‌های علمیه: دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در اطلاعیه‌ای به تصویب غیر قانونی سند آموزش ۲۰۳۰ اعتراض کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین متن کامل اطلاعیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
پیرو تصویب، ابلاغ و اجرایی شدن سند ضد فرهنگی و ضد اسلامی 2030؛ و در حمایت از فرمایشات و موضع گیری اخیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در این باره، به اطلاع امت مومن و انقلابی می‌رساند؛ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به محض اطلاع از تصویب این سند طی مکاتبه ای رسمی با رئیس جمهور محترم در بهمن ماه 1395، مخالفت خود را با این سند ابراز، و نگرانی خود را از همسویی آن با آموزه های غربی و غیرشرعی ابراز نمود، اما با کمال تعجب شاهد بی توجهی و عدم پاسخ به این تذکر بودیم، تا آنکه خروش مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) تصویب کنندگان این سند را (که به صورت غیر قانونی آن را تصویب و ابلاغ کرده بودند) به عقب نشینی و اعلام لغو این سند مجبور کرد.
اینک سخن این است که با کدام جواز شرعی و قانونی سندی در این سطح، بدون طی مراحل قانونی و به صورت  مخفیانه امضا شده است؟ چرا که در چنین مواردی مساله با لغو آن، پایان نمی‌پذیرد و مشکلات فراوانی در پی دارد. اکنون باید تصویب کنندگان و ابلاغ ‌کنندگان آن پاسخگوی این جرم خود باشند و دستگاه قضایی نیز می‌بایست به رسالت خود در این زمینه عمل کند.
از خداوند متعال می‌خواهیم که ما را در پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی موفق بدارد.
ان شاءالله
علي ابراهيمي
مسئول دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم