صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۹۷۳۱
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۳

گروه معارف: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تنکابن، گفت: جذب جوانان و نوجوانان در امور دینی از اولویت‌های مهم فرهنگی و مذهبیروحانیون و حوزویان است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران حجت‌الاسلام صادقی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تنکابن در دیدار با حجت‌الاسلام بابوئی روحانی مستقر و از فعالان فرهنگی گفت: تلاش درراستای جذب جوانان در امور دینی از اولویت‌های مهم فرهنگی مذهبی همه روحانیون است..
وی افزود: در مکتب اسلام عزیز برای جوان و دوران جوانی اهمیت والایی قائل شده است و نبی مکرم اسلام (ص) و امیر مؤمنان علی(ع) سفارش ها و تأکیدات بسیاری برای توجه به جوانان شده است.
صادقی گفت: هنر فعالان فرهنگی و دست اندر کاران برنامه‌های مذهبی جذب حد اکثری جوانان  به امور فرهنگی و مذهبی است.

وی افزود:دشمنان اسلام با ثروت و دلارهای خود در راستای انحراف و انزوای جوانان ما تلاش می‌کنند که بایدبا مدیریت و برنامه ریزی دقیق و حساب شده از انحراف افکار جوانان جلوگیری نماییم.

در ادامه حجت الاسلام بابوئی آمادگی خودرا برای هرگونه همکاری در جهت ترویج فرهنگ نبوی و علوی در این شهرستان اعلام کرد.