صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۰۱۳۲
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه اهل سنت شهرستان زاهدان گفت: قرآن یک سرمایه معنوی است که فراگیری آن و تفکر در آیات آن، فکر انسان را بارور کرده و استعدادهای نهفته آدمی را شکوفا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت شهرستان زاهدان، امروز در اختتامیه دوره تفسیر قرآن ویژه طلاب، گفت: فراگیری قرآن کریم بهترین عمل و اندیشیدن در کلام الهی، بهترین تفکر است.
وی اظهار کرد: قرآن عظیم‌الشأن مهمترین سند حقانیت اسلام است؛ نکاتی که خداوند در قالب آیات بیان فرموده است، نه تنها رستگاری انسان در آخرت را تضمین می‌کند، بلکه در امور دنیوی نیز راهگشا است.
امام جمعه اهل سنت شهرستان زاهدان افزود: در تمام راه‌های کسب علم بشری، احتمال خطا و اشتباه وجود دارد، اما در «وحی» که مهمترین راه کسب علم است، هرگز احتمال خطا و اشتباه وجود ندارد.
وی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم از آیات الهی بهره ببریم، باید اهل تفکر و اندیشه باشیم؛ نیاز به درک معانی و مفاهیم قرآن، همراه با عمل به این مفاهیم داریم.
مولوی عبدالحمید ادامه داد: قرآن یک سرمایه معنوی است که فراگیری آن و تفکر در آیات آن، فکر انسان را بارور کرده و استعدادهای نهفته آدمی را شکوفا می‌کند.
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان اظهار کرد: در شرایط کنونی که دنیا با بن‌بست‌های مختلف مواجه است و از بحران‌های اخلاقی و اجتماعی رنج می‌برد، تنها به وسلیه قرآن می‌توان از این بحران‌ها و بن‌بست‌ها نجات پیدا کرد.