صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۲۲۴۱
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۱

گروه بین‌الملل: کتابفروشی‌های مصر این روزها قرآنی با نام «ابو ورده» را با مجوز جعلی مجمع پژوهش‌های اسلامی الازهر به فروش می‌رسانند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الوطن نیوز»، این قرآن با نام «ابو ورده» به شکل رنگی چاپ شده و بر روی جلد و صفحات آن طرح‌ گل‌های رنگارنگ دیده می‌شود.
این قرآن‌ها در حالی در بازار مصر عرضه شده است که عرضه قرآن‌های رنگی در بازارهای این کشور مخالفت الازهر را در پی داشته و مجمع پژوهش‌های اسلامی الازهر در سال 2015 میلادی حکم ممنوعیت فروش این قرآن‌ها را صادر کرد.
قرآن «ابو ورده» در کتاب‌فروشی‌های واقع در بخش پشتی مسجد «الحسین» قاهره عرضه و در قفسه‌ها چیده شده‌اند و قیمت نسخه‌های کوچک آن 40 پوند(واحد پول مصر) و نسخه‌های بزرگ 70 پوند است.
عبدالوهاب، یکی از فروشندگان این محل می‌گوید: مردم این قرآن‌ها را که شکلی جذاب دارد، دوست دارند و در آستانه رمضان آن را می‌خرند و هدیه می‌دهند.
وی در گفت‌و‌گو با خبرنگار الوطن نیوز با بیان این‌که قرآن‌ ابو ورده مجوز الازهر را دارد، برای اثبات صحت این گفته خود صفحه‌ آخر نسخه‌ای از این قرآن را که مجوز الازهر در آن به چشم می‌خورد، به وی نشان داد.
این در حالی است که محمد الشحات الجندی، عضو مجمع پژوهش‌های اسلامی الازهر گفت: این مجوزها جعلی است و ما وزارت کشور مصر را در جریان حکم جدید مصادره این قرآن‌ها قرار داده‌ایم.
وی افزود: این قرآن‌ها با قیمت بسیار بالایی به فروش می‌رسند، این درحالی است که باید سود کمی عاید فروشندگان شود و به گونه‌ای نباشد که از ماه رمضان سوء استفاده شود و قیمت‌ها بسیار بالا باشد و شکل و قداست قرآن بازیچه قرار بگیرد.