صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۴۸۰۶
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶
حجت‌الاسلام شایق خبر داد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی یزد از اجرای طرح قرآنی 1451 در 158 مؤسسه و خانه قرآنی این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسين شايق، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طی ماه مبارک رمضان طرح بزرگ قرآنی 1451 با محوریت سوره مبارکه ملک برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در سطح استان یزد 158 مؤسسه و خانه قرآن مجری این طرح هستند، عنوان کرد: طی اجرای این طرح هر روز یک آیه از این سوره تفسیر می‌شود. همچنین محوریت حفظ و مفاهیم و ترجمه سوره مبارکه واقعه نیز پس از ماه رمضان انجام می‌گیرد.
شایق با اشاره به اینکه در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد شرکت‌کنندگان در سطح استان در این طرح نیست، اظهار کرد: همچنین طی ایام ما مبارک نیز مراسم جزء‌خوانی قرآن در مؤسسات و خانه‌های قرآنی به همت اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان و این اتحادیه در حال اجرا است.