صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۵۳۸۷
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴

گروه بین‌الملل: آلویسیوس بوگینگو، کشیش اوگاندایی از سوی همکاران خود در شورای کشیشان «ماکرره» متهم به سوزاندن انجیل شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اوگاندا، رهبران کلیسا در اوگاندا که از به آتش کشیده‌شدن تعدادی از نسخه‌های انجیل ناخشنودند، در تلاش برای جمع‌‌آوری مدارک و شواهد لازم برای تحت پیگرد قراردادن سردسته عاملان این آتش‌سوزی هستند.
آن‌ها کشیش آلویسیوس بوگینگو، همکار خود در شورای کشیشان در «ماکرره» را به دست‌داشتن در سوزاندن کتاب مقدس(انجیل) متهم می‌کنند.
کانون کتاب مقدس اوگاندا نیز در تلاش برای شکایت از بوگینگو و همدستان احتمالی او ، به علمای مسیحی ملحق شده‌اند.
سیمون پیتر موکاما، وزیر امورخارجه اوگاندا به روزنامه «ساندی ویژن» گفت که بخشی از شواهد جمع‌آوری شده جهت تحت پیگرد قرارگرفتن بوگینگو به صورت یک کلیپ ویدئویی است.
وی افزود: در کلیپ موجود بوگینگو که در حال تحریک‌کردن مردم برای سوزاندن یک نسخه خاص از کتاب مقدس بوده، به خوبی نمایان است.  
بوگینگو از پذیرش سوزاندن کتب مقدس سرباز زده و هرکسی را که مدرکی مخالف وی دارد، به چالش کشیده است.