صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۷۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۵

گروه هنر: فیلم سینمایی «گهواره‌ای برای مادر» ساخته پناه‌برخدا رضایی امروز در دو نوبت در نمایشگاه بین‌المللی قران به نمایش در خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا)، فیلم سینمایی «گهواره‌ای برای مادر» امروز هجدهم خرداد ماه در بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن به نمایش در خواهد امد. این فیلم سینمایی دو نوبت و در ساعت‌های 18:30 و 21:30 برای علاقمندان روی پرده خواهد رفت.

در این گزارش آمده؛ گهواره‌ای برای مادر در سی‌و‌یکمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و جوایزی را از آن خود کرد. در این فیلم الهام حمیدی، امیر آقایی و … بازی می‌کنند. این فیلم شرح قصه‌ای است که به زندگی یک بانوی طلبه می‌پردازد.

در خلاصه داستان «گهواره‌ای برای مادر» آمده؛ نرگس دختر جوانی است که ادبیات روسی را در دانشگاه مسکو به اتمام رسانده است و اینک در کسوت بانویی طلبه، درس می‌خواند و قرار است برای تدریس به دانشجویانی که تازه مسلمان شده‌اند به روسیه بازگردد… .

«گهواره‌ای برای مادر» از تولیدات مشارکتی موسسه تصویر شهر  و کارگردانی آن را پناه برخدا رضایی بر عهده دارد.