صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۸۱۱۱
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۸

گروه بین‌الملل: مراسم تجلیل از برترین‌های نخستین مسابقات اروپایی تلاوت تقلیدی «تنزیل» امشب، 20 خردادماه در مرکز اسلامی هامبورگ برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری izhamburg.de، برترین‌های نخستین دوره مسابقات اروپایی تلاوت تقلیدی «تنزیل» امشب در محفل انس با قرآن در مرکز اسلامی هامبورگ تجلیل و جوایزی به آن‌ها اهدا می‌شود.
این محفل با حضور قاریان بین‌المللی امروز ساعت 20 به وقت محلی برگزار خواهد شد.
دارالقرآن الکریم آلمان برگزارکننده نخستین دوره مسابقات تنزیل در سطح اروپا بود و این رقابت‌ها به صورت مجازی برگزار شد.
 این مسابقه یک مرحله داشت و در آن چهار مقطع تلاوت از قاریان برجسته جهان اسلام «محمد صدیق منشاوی»، «عبدالباسط عبدالصمد»، «مصطفی اسماعیل» و «شحات محمد انور» در سایت دارالقرآن، فیس‌بوک و تلگرام دارالقرآن برای تقلید تلاوت در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت.
بنا بر اعلام مرکز اسلامی هامبورگ، فایل‌های ارسالی شرکت‌کنندگان از دو طریقِ انتخاب داوران و همچنین نظرات مردم در فیس‌بوک و تلگرام دارالقرآن ارزیابی شده است.