صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۸۲۵۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۴
مدیرعامل مؤسسه تبیان:

گروه شبکه اجتماعی: آقامیری اظهار کرد: اخیرا در حال تولید «اپلیکیشن ذکر» هستیم که مجموعه متراکمی از همه مباحث قرآنی است که ان‌شاء‌الله به‌زودی آماده می‌شود و در اختیار قرآن‌پژوهان و قرآن‌دوستان قرار خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا آقامیری، مدیرعامل مؤسسه تبیان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد فعالیت‌های دینی و قرآنی این مؤسسه اظهار کرد: هنگامی که ما در مؤسسه تبیان، کار را شروع کردیم، سه محور را به صورت جدی مورد نظر داشتیم که محور اول، کاربر، محور دوم محتوا و محور سوم هم زیرساخت، شبکه و ابزارها بود.
وی ادامه داد: عمده‌ترین محور ما، توجه به کاربر بود و با توجه به هویتی که کاربر دارد برای ما اهمیت ویژه داشت و به همین دلیل در مؤسسه تبیان سعی کردیم هرچه کاربر می‌خواهد را بر اساس ایجاد یک زندگی پاک و قرآنی ترسیم و طراحی کنیم.


مدیرعامل مؤسسه تبیان افزود: به همین دلیل قرآن در سایت تبیان دارای ویژگی‌ها و اهمیت خاصی است. در بین سایت‌های قرآنی، این سایت و مجموعه ذکر آن و کارهایی که در ارتباط با فعالیت‌های قرآنی صورت گرفته، بسیار حائز اهمیت است.
آقامیری در پایان گفت: اخیرا هم در حال تولید «اپلیکیشن ذکر» هستیم که مجموعه متراکمی از همه مباحث قرآنی، شامل الفاظ قرآن، روخوانی، ظواهر قرآن، ترجمه‌های قرآن، تفاسیر قرآن، ترتیل‌های مختلف قرآنی و... است که ان‌شاء‌الله به‌زودی آماده می‌شود و در اختیار قرآن‌پژوهان و قرآن‌دوستان قرار خواهد گرفت.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
ساخت از این دست اپلیکشن‌های آموزشی افزایش یابد
ناشناس
|
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
ساخت این اپلیکشن برای داشتن زندگی سالم و قرآنی خیلی ارزشمند است