صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۸۳۴۴
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸
«اتحادیه علمای اهل سنت» در استانبول:

«اتحادیه علمای مسلمین» در استانبول در بیانیه‌ای محاصره قطر توسط عربستان و چندین کشور همسوی دیگر ریاض را محکوم کرد و آن را شرعا حرام دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از فارس، گروه موسوم به «اتحادیه علمای مسلمین» در استانبول در بیانیه‌ای محاصره قطر توسط عربستان و چندین کشور را «ظالمانه و غیرقانونی» توصیف کرد.
در این بیانیه که بیش از 100 تن از «علمای اهل سنت» پای آن را امضاء کرده‌اند آماده است: ما خواستار برداشته شدن محاصره ظالمانه بر روی قطر هستیم که از سوی چند کشور عربی وضع شده است.
این گروه تأکید کرد: محاصره‌ای که برخی کشورهای عربی بر روی قطر وضع کرده‌اند، از نظر شرعی حرام است و در ماه رمضان نیز بر گناه آن افزوده می‌شود.
این بیانیه همچنین با انتقاد از بیانیه دانشگاه الازهر در حمایت از این محاصره تأکید کرد که بیانیه‌های الازهر سیاسی است و نه دینی و ما از این مسأله ابراز تأسف می‌کنیم.
این نهاد دینی اهل سنت همچنین تأکید کرد: جرم دانستن مقاومت فلسطین خیانت به امت عربی و دین اسلام است و همچنین قرار دادن شیخ قرضاوی در لیست تروریسم تجاوز آشکار و بی ادبی به علمای امت محسوب می‌شود.