صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۸۶۹۸
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶

یک فوق تخصص نوزادان گفت: تغذیه تکمیلی زودتر از موعد مهم‌ترین عامل برای عدم بهره‌مندی نوزاد از شیر مادر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از ایسنا،‌رویا چوپانی در خصوص تغذیه زودتر از موعد نوزادان، اظهار کرد: تغذیه زودتر از موعد پیامدهای سوء مانند اسهال، یبوست، کاهش وزن، خطر آلرژی غذایی و اختلال در جذب مواد را در پی خواهد داشت.

وی تغذیه تکمیلی زودتر از موعد را مهم‌ترین عامل برای عدم بهره‌مندی نوزاد از شیر مادر دانست و گفت: شروع تغذیه تکمیلی باید از چهار تا شش ماهگی بر اساس نظر پزشک باشد.

این فوق تخصص نوزادان در خصوص اهمیت تغذیه به ویژه در دوران شیرخوارگی تصریح کرد: بهترین و مناسب‌ترین غذا برای کودک شیر مادر است.

وی اظهار کرد: اگر کودک غذا را زودتر از موعد بچشد، دیگر تمایلی برای خوردن غذاهای بی‌نمک و بی‌مزه مخصوص سن خودش نخواهد داشت.

چوپانی خاطرنشان کرد: شروع هر غذایی در یک سن خاص انجام می‌شود و مصرف غذاهایی که خارج از لیست غذایی کودکان باشد به صلاح نیست.