صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۹۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹

گروه بین‌الملل: مستند 21 دقیقه‌ای «رمضان در ایران» از تلویزیون «الشروق» به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شبکه تلویزیونی غیردولتی الجزایر پخش شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این فیلم شامل مصاحبه‌های عامری، سفیر و سید عبدالامیر موسوی‌بدر، رایزن فرهنگی ایران در الجزایر در خصوص رسوم ملت مسلمان ایران در ماه مبارک رمضان از جمله راهپیمایی روز قدس، سفره‌های افطاری ایرانیان و نمایش تصاویر باستانی و سیاحتی کشورمان بود.
دو نکته مهم در این فیلم كه در سلسله فیلم‌های رمضان در کشورهای اسلامی پخش شد و توجه مردم و فعالان سیاسی را به خود جلب كرد، اول تأکید بر تأثیرگذاری گسترده تمدن و فرهنگ ایرانی بر فرهنگ و تمدن اسلامی و دوم اعلام روز قدس توسط حضرت امام(ره) در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در حمایت از ملت فلسطین و مقدسات آن و اعلام انزجار از رژیم صهیونیستی بود.
«الشروق» همچنین در برنامه‌های خود بعد از افطار، سفر ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریكا به ریاض و ذلت سعودی‌ها در مقابل دختر ترامپ را به تمسخر گرفت که بازتاب گسترده‌ای بین مردم الجزایر داشت.