صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۰۱۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۲

گروه بین‌الملل: «حاج مهدی حبیبی»، حافظ بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در شب 19 ماه مبارک رمضان در مسجد «اهل بیت(ع)» شهر «مصطفی آباد» به‌عنوان بزرگترین مسجد شیعیان ایالت «دهلی» هند به اجرای برنامه پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هند، برنامه حفظ استاد حبیبی در مسجد «اهل بیت(ع)» شهر «مصطفی آباد» به‌عنوان بزرگترین مسجد شیعیان ایالت «دهلی» هند بعد از افطار آغاز شد و تقریبا یک ساعت به طول انجامید، به طوری که حاضران مؤمن با تشویق‌ها و استقبال جانانه خود، حلاوت خاصی به این محفل دادند.
«حاج مهدی حبیبی»، حافظ بین‌المللی قرآن کشورمان پس از اجرای این برنامه قرآنی، مهمان امام جماعت مسجد به صرف شام بود.
همچنین، دومین محفل قرآنی استاد مهدی حبیبی در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو در شب 19 ماه مبارک رمضان به دعوت «آیت‌الله مهدوی‌پور»، نماینده ولی فقیه در کشور هندوستان انجام شد.
این محفل با حضور جمعی از ایرانیان و خانواده‌هایشان، حجت‌الاسلام صالح، مدیر جامعه المصطفی(ص) در هندوستان و رایزن فرهنگی کشورمان در هند برگزار شد.
برنامه استاد حبیبی نزدیک نیم ساعت طول کشید و سؤال‌هایی از وی پرسیده شد که بیشتر این برنامه به نکته‌های موضوعی و مفهومی قرآن اختصاص داشت که مورد استقبال ایرانیان قرار گرفت و پس از محفل، مراسم به سر گرفتن قرآن انجام شد و استاد حبیبی سحر مهمان خانه فرهنگ بود.


همچنین، «حاج مهدی حبیبی»، حافظ بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران، دیداری دوساعت با حجت‌الاسلام صالح مدیر جامعه المصطفی(ص) در هندوستان داشت و توافقاتی با وی در زمینه حفظ قرآن در کشور هند انجام شد.
این حافظ قرآن کشورمان در شب 20 رمضان نیز در جمع طلاب قرآنی هندوستان در حسینیه اعظم شهر «خروجی» ایالت دهلی حضور یافت  که اجرای برنامه حفظ وی باعث خوشحالی و ایجاد انگیزه آنها برای کارها و فعالیت‌های قرآنی شد.
استاد حبیبی در این برنامه که به مدت یک ساعت به طول انجامید، درباره شیوه‌های مختلف حفظ قرآن صحبت کرد که باعث مسرت طلاب جوان و تحصیل‌کرده شد.



استاد حاج مهدی حبیبی همچنین، در شب 18 رمضان در یک برنامه عظیم حفظ قرآن در مسجد «باب العلم» که امام جماعت آن «استاد شاعری» از بزرگترین قراء هندوستان است، حضور یافت.
علاقه‌مندان نزدیک به 50 سؤال متنوع در این محفل که نزدیک به یک ساعت و نیم طول کشید، پرسیدند و استاد حبیبی به همه آن‌ها با تکیه بر روش‌های مختلف و به‌ویژه تکیه بر مفاهیم پاسخ داد.

نظرات بینندگان
محمدحسن نوروزی منش
|
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
عالی بود استاد من محمدحسن نوروزی شاگردتون هستم