صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۴۸۲۹
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵

گروه بین‌الملل: افزایش جرائم ناشی از نفرت علیه مسلمانان بسیاری از مسلمانان انگلیس را نسبت به آینده هراسان کرده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری آناتولی، با شدت‌گرفتن جرائم ناشی از نفرت در انگلیس، مسلمانان هدف موج فزاینده تهدیدها، اهانت‌ها و حملات قرار گرفته‌اند.
زنجیره‌ای از حمله‌ها که اسیدپاشی به دو جوان مسلمان و حمله به نمازگزاران مسجد فینزبری پارک جدیدترین نمونه‌های آن هستند، در حال انجام است.
نمازگزاران مسجد فینزبری پارک در شمال لندن بامداد 29 خرداد‌ماه با یک خودروی ون سفید زیر گرفته شدند که در اثر آن یک نفر کشته و شماری زخمی شدند.
این مسجد پیش از این حادثه نامه‌های ناشناسی را که محتوای تهدیدآمیز داشتند، دریافت کرده بود.
«تل ماما» سازمان نظارت و بررسی جرائم ضداسلامی، از مساجد خواست تا در صورت دریافت هرگونه نامه تهدیدآمیز، آن را به این سازمان گزارش کنند.
در حال حاضر مراکز عبادی اسلامی متعددی مشابه این نامه‌ها را دریافت کرده‌اند.
این سازمان اعلام کرد: ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که مساجد در امان هستند. هنگامیکه آن‌ها به ما گزارش می‌دهند که مورد تهدید قرار گرفته‌اند، ما با نیروهای پلیس تماس گرفته و آنان را در جریان می‌گذاریم.
گزارش‌ها همچنین از افزایش نژادپرستی علیه کودکان مسلمان در مدارس انگلیس خبر می‌دهد.
در نتیجه حملات تروریستی اخیر منتسب به داعش در شهرهای لندن و منچستر مسلمانان انگلیس با افزایش جرائم ناشی از نفرت مواجه شده‌اند.