صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۵۰۷۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نشست مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآن استان همدان، اواخر تیرماه تشکیل می‌شود.

هاشم سعیدی‌شکوه، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: نشست مدیران خانه‌های قرآنی و مؤسسات قرآنی استان همدان اواخر تیرماه برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه محل برگزاری نشست فوق در شهر همدان است، عنوان کرد: این نشست با حضور حدود 46 مدیر مؤسسه قرآنی، 200 مدیر خانه قرآن و 10 کارشناس اداره امور قرآنی استان و تعدادی از مربیان قرآن برپا خواهد شد.
سعیدی‌شکوه بیان کرد: بیان گزارش درخصوص عملکرد اتحادیه از سال 95 و اعلام برنامه‌های سال 96 و  تجلیل از تعدادی از مدیران موفق مؤسسات و خانه‌های قرآنی از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای این نشست است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی همدان اضافه کرد: این مدیران و مربیان براساس روند فعالیت و تجربه کاری موفقی که داشته‌اند مورد تجلیل قرار می‌گیرند. همچنین طی آن از تعدادی از کارشناسان اداره قرآنی شهرستان‌ها تجلیل به عمل می‌آید.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
برگزاری نشست موجب ارتقاء مربیان موسسات می‌شود
ناشناس
|
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
برپایی نشست‌ها موجب ارتقاء کیفی و کمی موسسه می‌شود
ناشناس
|
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
برپایی نشست‌ها موجب ایجاد ارتباط و تبادل نظر می‌شود