صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۵۴۲۵
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴

گروه سیاسی: گروه سیاسی: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: طی روزهای آینده هیئت‌رئیسه فراکسیون حج و زیارت مجلس تعیین می‌‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با پیگیری‌های صورت گرفته توسط حجت‌الاسلام والمسلمین احد آزادی‌خواه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی طی روزهای آینده انتخابات هیئت رئیسه فراکسیون حج و زیارت برگزار می‌شود.
منتخب مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا در این رابطه اظهار کرد: با توجه به حساسیت موضوع حج و موضع‌گیری‌های اخیر مقامات آل سعود و نگرانی‌هایی که در رابطه با اعزام زائران به حج وجود دارد، ضرورت تشکیل فراکسیون حج و زیارت احساس می‌شد و بر این اساس این فراکسیون طی روزهای گذشته تشکیل شد.
وی با بیان اینکه این فراکسیون با امضای 80 نفر از نمایندگان مجلس شکل گرفته است، گفت: انتخابات هیئت‌رئیسه این فراکسیون طی روزهای آینده برگزار خواهد شد.
بنابر این گزارش با توجه به اینکه پیگیری‌های تشکیل این فراکسیون از سوی حجت‌الاسلام آزادی‌خواه صورت گرفته، احتمالاً خود وی به عنوان رئیس فراکسیون انتخاب خواهد شد.
یادآور می‌شود فعالیت فراکسیون حج و زیارت در مجلس نهم به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین احمد سالک آغاز شد اما با پایان کار این دوره مجلس، پرونده این فراکسیون نیز بسته شد و تا کنون تلاشی برای تشکیل این فراکسیون صورت نگرفته بود.