صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۵۷۰۷
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸

گروه معارف: رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری همایش استانی اجلاس نماز با موضوع «نماز و فضای مجازی» در نیمه دوم سال‌جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، سیدالیاس چراغ‌زاده، رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 13 تیرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: همایش استانی اجلاس نماز با موضوع «نماز و فضای مجازی» در نیمه دوم سال‌جاری در استان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به توسعه و تسلط فضای مجازی در دنیای امروز، افزود: باید از این ظرفیت استفاده بهینه کرده و از آن در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نماز استفاده کنیم.
رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد ایجاد تعامل و ارتباط با اقشار مختلف مردم به‌خصوص نسل جوان از طریق فضای مجازی را از مهم‌ترین اهداف این همایش عنوان کرد و یادآور شد: باید استعداد، توانمندی و ظرفیت‌های مربوط به این موضوع را شناسایی و از آنها برای ارائه راهکارهای مؤثر در این حوزه استفاده کرد.