صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۶۲۴۱
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۸

گروه بین‌الملل: از نفرات برتر مسابقات حفظ قرآن کریم و مسابقات فرهنگی رمضانیه در عمان تجلیل شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه الوطن چاپ عمان، مراسم تجلیل از مسابقات حفظ قرآن کریم و مسابقات فرهنگی رمضانیه به همت گروه الجزیره در شهرستان مصنعه واقع در استان باطنه جنوبی عمان و با نظارت «یوسف بن عبدالرحمن المجینی»، نایب رئیس شورای شهر و با حضور «حمید بن علی البلوشی»، رئیس گروه الجزیره برگزار شد.
در این مراسم از پنج نفر برتر مسابقات حفظ قرآن کریم که با حضور 120 شرکت کننده زن و مرد برگزار شد و همچنین سه گروه برتر شرکت‌کننده در دوره‌های فرهنگی تجلیل به عمل آمد.
مراسم تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآن با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و با سخنرانی «عبدالله بن‌حسن المجینی»، رئیس کمیته برگزار کننده مسابقات ادامه یافت.
المجینی در سخنانی ضمن اشاره به اهداف برگزاری مسابقات، از تلاش‌های کمیته‌های برگزار کننده قدردانی کرد.
در پایان این مراسم به نفرات برتر مسابقات جوایزی تقدیم شد.