صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۶۸۴۶
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳

گروه معارف: مسئول بسیج جامعه زنان سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد ویژه‌برنامه‌های عفاف و حجاب با شعار حیاء، عفاف، حجاب، ندای فطرت و تعالی اجتماعی را تشریح کرد.

زهرا باقریان، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: 17 تا 21 تیرماه در گرامیداشت شهدای فاجعه مسجد گوهرشاد و شهدای مسیر پاکدامنی و حجاب و عفاف به این روز نامگذاری شده است.
وی عفاف و حجاب، گرایش انسانی و انتخاب ایرانی، عفاف و حجاب، آزادی، کرامت انسانی و حقوق شهروندی، عفاف و حجاب، تجلی مشارکت اجتماعی، تولید و اشتغال و نه به پوشاک خارجی، مردان غیور، زنان عفیف، خانواده متعالی(اجتماع بزرگ مردمی«صیانت از حریم خانواده»)، عفاف و حجاب، نشاط اجتماعی و امنیت اخلاقی و جامعه عفیف و زمینه‌ساز ظهور را از عناوین هفته حجاب و عفاف در سال 96 بیان کرد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد نشست‌های تربیتی در مساجد، حسینیه‌ها و تکایا، ایجاد نمایشگاه‌های عفاف و حجاب در سطح استان، فضاسازی شهرها با نصب بنر عفاف و حجاب، برپایی میزگرد عفاف و حجاب در صدا و سیما و برگزاری مراسم پیاده‌روی را از ویژه برنامه‌های این هفته اعلام کرد.
باقریان ایجاد کمپین عفاف و حجاب در فضای مجازی، اجتماع بزرگ مردمی صیانت از حریم خانواده و ایجاد مشاوره‌های مذهبی در طول هفته را از سایر برنامه‌های همزمان با هفته عفاف و حجاب عنوان کرد.
وی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و استحکام بنیان خانواده اسلامی ـ ایرانی و مقابله با تهاجم فرهنگی را از جمله اهداف برگزاری برنامه‌های این هفته برشمرد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در ادامه تصریح کرد: در این دنیای پر از مکر، نیرنگ و خدعه‌های دشمنان باید کوشید تا دختران زهرایی پرورش داد که تنها سرمایه زندگیشان چادر و مقنعه و به طور کلی پوشش اسلامی باشد که نباید با کوچک‌ترین لغزش و سهل‌انگاری مورد هجمه و کم رنگ شدن قرار بگیرند.