صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۸۱۷۲
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰
به مناسبت گرامیداشت شهید «محسن حاجی‌حسنی کارگر»؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به مناسبت گرامیداشت محسن حاجی‌حسنی کارگر، محفل انس با قرآن‌ کریم با حضور قاریان و حافظان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن‌ کریم، با حضور قاریان، حافظان ممتاز، چهارشنبه 21 تیر‌ماه در مشهد برگزار می‌شود.

در این محفل قرآنی، آموزش روخوانی و روان‌خوانی، تاریخچه تجوید مقدماتی و تخصصی از سوی سروش عظیمی و آموزش تخصصی صوت و لحن و نغمات عربی از سوی یکی از قاریان ممتاز ارائه می‌شود.

در این محفل جمعی از قاریان و حافظان از شهرستان شاهرود و گروه تواشیح و مدیحه‌سرایی سائلین الزهرا(س) به اجرای برنامه خواهند پرداخت و سخنرانی توسط محمدعلی متقیان، مفسر و مداحی از سوی جواد وفادوست برای حاضران انجام می‌شود.

گفتنی است؛ در ابتدای این محفل، زیارت عاشورا قرائت و نماز جماعت برگزار می‌شود. این مراسم معنوی در ساعت 18 تا 22 در مشهد مقدس، خیابان کوی امیرالمؤمنین(ع) خیبر 12 علامت تابلو برگزار خواهد شد.