صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۸۲۴۴
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹

گروه بین‌الملل: اعضای انجمن اسلامی شهر «کملوپس» در استان «بریتیش کلمبیا» کانادا از مردم این شهر دعوت کردند تا روز سه‌شنبه، 28 تیر در مراسم نماز و دعا برای بارش باران در مسجد شهرک «داتسفورد» شرکت کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «kamloopsthisweek»، این مراسم علاوه بر دعا و نماز باران، تجمعی برای حمایت و اظهار همدردی با کسانی خواهد بود که در این استان دچار آتش‌سوزی و تخلیه منازل شده‌اند.
 چند روز پیش آتش‌سوزی در مناطق مختلف استان بریتیش کلمبیا دست‌کم منجر به تخلیه یک فرودگاه، یک شهر و صدها خانه شد.
اعضای انجمن اسلامی کملوپس روز دوشنبه 19 تیر در بین صد نفر از بی‌خانمان‌های این آتش‌سوزی غذا توزیع کردند.
مسئولان هماهنگی نماز باران گفتند: مراسم برای شرکت عموم آزاد است اما برنامه‌ای برای جمع‌آوری کمک‌های مالی در این مراسم برگزار نخواهد شد و داوطلبان کمک‌های مالی می‌توانند کمک‌های خود را مستقیما به حساب سازمان هلال احمر این شهر واریز کنند.