صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۱۹۰۹۵
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کلاس‌های فرهنگی تزکیه نفس و مهدویت در کنار کلاس‌های قرآنی در مؤسسه امام علی‌(ع) در حال برگزاری است.

سلدوز حدادی، مدیر مؤسسه قرآنی امام علی(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) گفت: کلاس‌های تزکیه نفس و مهدویت در کنار کلاس‌های حفظ، تجوید، روخوانی و روان‌خوانی قرآنی در مؤسسه امام علی(ع) در حال برگزاری است.
حدادی در مورد جزئیات کلاس‌های برگزاری شده عنوان کرد: کلاس‌های حفظ در دو گروه بزرگسالان و کودکان برگزار شده که کوچکترین شرکت‌کننده در دوره کودکان سه سال و نیمه است و در گروه بزرگسالان برای اقشار بی‌سواد نیز آموزش ویژه برگزار شده است. در کلاس‌های کودکان 16 قرآن‌آموز و در رده بزرگسال 40 قرآن‌آموز شرکت می‌کنند که در انتهای هر دوره، گواهینامه به شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود.
وی در ادامه گفت: در کلاس‌های حفظ، حافظان 10 جزء و 19 جزء هستند که از ابتدا با این مؤسسه آغاز به کار کردند.
یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره‌ها می‌توانند به آدرس مؤسسه امام علی(ع) واقع در آذربایجان غربی، شهرستان شاهین‌دژ، خیابان کارگر، کوچه رنجبر مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 04446323182 تماس حاصل کنند.