صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۰۲۴۱
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱

آیت الله مجتهدی(ع):ببینید دوستتان به دنبال نماز اول وقت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: امام صادق (ع)می فرماید:برادران خود را در زمینه دو خصلت بیازمایید، اگر این دو خصلت را دارا بودند با آنها دوستس کنید، وگرنه از آنان دوری کنید.اول مراقبت بر نماز اول وقت.دوم احسان و نیکی به برادران خود در شرایط تنگدستی و گشایش.

آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)در شرح این حدیث می گوید:در مورد خصلت اول یعنی نماز اول وقت دقت کنید.ببینید دوستتان مقید نماز اول وقت است یا نه به دنبال کاسبی و راه انداختن مشتری است.اگر طلبه هستی مقید باش کسی که هم بحث تو است مقید به نماز اول وقت باشد.

ایشان در مورد خصلت دوم می گوید:ببینید دوستتان در هنگام تنگدستی به دیگران کمک می کند یا نه؟آیا دوستانتان به کسی که دم بخت است و نیاز به جهاز دارد کمک می کند؟اگر اینطوری بود با آنها رفاقت کن.در غیر این صورت اگر دوست شما در عین داشتن ثروت، به مردم گرفتار نگاه می کند و کمک نمی کند، رفاقت نکن.چون که چنین کسانی نه دنیا دارند و نه آخرت.

منبع:کتاب احسن الحدیث، ص146