صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۱۶۵۴
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷

گروه بین‌الملل: عده‌ای از شهروندان، مشاوران و نمایندگانی از جوامع مسیحیان و یهودیان شهر «منچستر» انگلیس دیروز جمعه، 30 تیر در حمایت از مسجد «نسفات» در جاده «درویلزدن» این شهر که دچار آتش‌سوزی عمدی شد، راهپیمایی و این حادثه اسلام‌ستیزانه را محکوم کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «manchestereveningnews»، افراد ناشناس شامگاه یکشنبه، 25 تیر مرکز اسلامی و مسجد شهر منچستر را آتش زدند که در پی آن صدمات زیادی به این مسجد وارد شد.
نمازگزاران این مسجد نیز پس از برگزاری نماز جمعه در خیابان به جمع تظاهرات‌کنندگان پیوستند.
مساجد دیگر شهر نیز در راستای کمک به مسجد سوخته فرش اهدا کردند.
«اوکونوبی آدوال»، رئیس جامعه مسلمانان منچستر گفت: این راهپیمایی برای مسلمانان اهمیت زیادی داشت زیرا این پیام را به عاملان آتش‌سوزی رساند که هرگز به هدف خود که ایجاد تفرقه بین مسلمانان و غیر مسلمانان است، نخواهند رسید.
وی افزود: ما از همان روز حادثه حمایت‌های زیادی را به صورت تلفنی، ایمیل و اشکال دیگر از سوی غیر مسلمانان دریافت کردیم.
گفتنی است، تحقیقات پلیس منچستر در رابطه با این حادثه به عنوان جرم ناشی از نفرت ادامه دارد ولی تاکنون کسی دستگیر نشده است.