صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۳۲۸۲
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۴

گروه بین‌الملل: چهارمین نشست رؤسای دانشگاه‌های جهان اسلام به همت شورای عالی آموزش ترکیه در روزهای چهارم و پنجم مرداد‌ماه در آنکارا برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری آیسسکو، در این نشست که از سوی شورای عالی آموزش ترکیه و با مشارکت اتحادیه دانشگاه‌های جهان اسلام وابسته به سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی سازمان همکاری اسلامی (آیسسکو) برگزار می‌شود، رؤسای دانشگاه‌ها و مدیران مؤسسات آموزش عالی در کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی و جمعی از کارشناسان و متخصصان در زمینه آموزش عالی حضور خواهند داشت.
این نشست با هدف کمک به تعامل و همکاری بیشتر میان دانشگاه‌های جهان اسلام و تبادل تجارب به‌منظور تقویت نقش دانشگاه‌ها در رشد اقتصادی و اجتماعی کشورها برگزار می‌شود.