صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۳۵۸۵
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴

گروه بین‌الملل: در نتیجه فشار کاربران بر گوگل به منظور پایین آوردن اطلاعات پیشنهادی گروه‌های ضداسلامی در مورد واژه‌هایی چون اسلام و مسلمانان، بزرگترین موتور جست‌وجوی جهان به روزرسانی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، در گذشته کاربرانی که در گوگل به دنبال اطلاعاتی در مورد اسلام و پیروان آن بودند، عمدتاً در صفحات اول جست‌وجوی خود با اطلاعاتی مواجه می‌شدند که توسط گروه‌های اسلام‌ستیز علیه اسلام منتشر می‌شد؛ این مسئله به تازگی مورد بررسی قرار گرفته و تا حدودی حل شده است.
نتایج گوگل در مورد واژگانی مانند «جهاد»، «شریعت» و «تقیه» در صفحه اول جستجو عمدتاً به تعاریف این مفاهیم اسلامی اختصاص یافته است.
این غول جست‌وجوگر در حال فعالیت است تا محتواهای «اهانت‌آمیز و گمراه‌کننده» را از نتیجه جست‌وجوها حذف کند.
مسئولان گوگل اعلام کردند که برای جلوگیری از انتشار چنین محتواهایی، متدهای ارزیابی خود را ارتقا داده تا در جست‌وجوها، محتواهای معتبرتر در سطح قرار گیرند.
با وجود اقدام گوگل برای پایین آوردن اطلاعات نادرست در مورد اسلام و واژه‌های مربوط به اسلام، کارشناسان می‌گویند همچنان اقدامات زیادی وجود دارد که باید انجام شود.