صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۵۷۱۳
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸

گروه بین‌الملل: اعضای جامعه مسلمانان شهرک «دوایزز» در جنوب غرب انگلیس چکی به مبلغ 726 پوند را به بانک غذایی نیازمندان این شهر اهدا کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری « thisiswiltshire»، «پیتر بریرلی»، مدیر بانک غذایی نیازمندان شهرک دوایزز گفت: بانک غذایی بدون حمایت افراد جامعه نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد و کمک مسلمانان در این راستا بسیار ارزشمند است.
وی گفت: مسلمانان در عید فطر نیز کمک زیادی به بانک غذایی کردند و این کمک‌ها افزایش یافته است تا جایی که آقای «حسین»، رئیس جامعه مسلمانان دوایزز به عنوان معتمد این بانک برای انجام امور خیریه انتخاب شده است.
بریرلی افزود: این پول صرف مدیریت، کارهای مربوط به بیمه و هزینه‌های رفت‌و‌آمد کارکنان بانک غذایی نیازمندان دوایزز خواهد شد و چنین انفاق‌هایی کمک می‌کند تا راه‌های نوینی را برای کمک به نیازمندان پیدا کنیم.
رئیس جامعه مسلمانان دوایزز نیز گفت: عید فطر امسال از فعالیت‌های بشردوستانه این بانک غذایی مطلع شدیم و پیش از آن نمی‌دانستیم چقدر انسان‌های محتاج در شهرک دوایزز زندگی ‌می‌کنند.