صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۷۱۹۲
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰

گروه بین‌الملل: نمازگزاران مسلمان شهر «مینه‌سوتا» آمریکا عصر دیروز، 14 مرداد علیرغم حادثه انفجار مرکز اسلامی «دارالفاروق» در مقابل این مرکز نماز عصر اقامه کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «دیلی میل»، در حادثه انفجار مرکز اسلامی دارالفاروق در مینه سوتا که دیروز هنگام نماز صبح اتفاق افتاد، حدود 20 نمازگزار در داخل مسجد بودند ولی کسی آسیب ندید.
«محمد عمر»، رییس مرکز اسلامی دارالفاروق گفت: این مرکز قبلا نیز  از طریق تماس تلفنی و ایمیل مورد تهدید قرار گرفته بود.
وی با بیان اینکه این مرکز قبلا با عنوان «مرکز خانواده و جوانان الفاروق» فعالیت داشت، افزود: در زمان انفجار همه همسایه‌ها خواب بودند و صدای هولناک انفجار مردم را شگفت‌زده کرد.
حمایت غیرمسلمانان از مرکز پس از حادثه انفجار
«ریو کورتیس دیی یانگ»، از همسایگان غیرمسلمان این مسجد با گذاشتن دسته گل در بیرون از مسجد دارالفاروق ساعاتی پس از انفجار در یادداشتی نوشت: من و دوستانم در ماه رمضان از این مسجد بازدید کردیم و اینجا کنار مسلمانان هستیم.
وی افزود: حمله به مسجد مانند حمله به کلیسا و کنیسه و اماکن مذهبی همه ادیان دیگر است، پس ما همه در کنار شما مسلمانان ایستاده‌ایم.