صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۸۷۸۱
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۱

گروه معارف: همایش سبک زندگی مهدوی، صبح امروز، 18 مردادماه با حضور علماء شیعه و سنی و با محوریت تاکید بر وحدت فرق اسلامی و مشترکات دینی در حوزه مهدویت، در زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، همایش سبک زندگی مهدوی، صبح امروز، 18 مردادماه با حضور علماء شیعه و سنی و با محوریت تاکید بر وحدت فرق اسلامی و مشترکات دینی در حوزه مهدویت، در زاهدان برگزار شد.
حجت‌الاسلام محمد امین بالادستیان، مدرس حوزه علمیه قم در این همایش بیان کرد: مهدویت نقطه عطفی در وحدت جهان اسلام است و در این زمینه بیش از دوهزار متن حدیث از تشیع و تسنن موجود است.
مدرس حوزه علمیه قم اظهار کرد: معارف مهدوی از اهمیت بسیاری برخوردار است، لذا وظیفه علمای شیعه و سنی، تبیین احسن این معارف برای مردم از تریبون‌های مختلف است.
بالادستیان افزود: با توجه به روایاتی که اهل سنت به آن توجه دارند دو نکته قابل تامل است اول اینکه روایات و کتابهایی معتبر و غیرمعتبر زیادی در این زمینه نوشته شده و دوم اینکه باور به مهدویت در بین مسلمانان از قدیم الایام وجود داشته است.