صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۹۲۳۴
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸

گروه بین‌الملل: شورای شهر «لانگ بیچ» در ایالت کالیفرنیای آمریکا پلیس این شهر را به خاطر برداشتن حجاب از سر یکی از زنان مسلمان 85 هزار دلار جریمه کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «LBPost»، این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که یک زن مسلمان که حجابش به زور توسط پلیس برداشته شده بود از پلیس شکایت کرد.
«کریستی پاول»، شهروند مسلمان سال 2015 به دلیل سوء تفاهمی میان وی و پلیس از سوی دو افسر دستگیر شد و در حین انتقال به مقر پلیس شهر لانگ بیچ درخواست کرد برای انتقال وی از ماموران زن استفاده شود
درخواست او پذیرفته نشد و پس از انتقال به بازداشتگاه روسری او به اجبار از سرش برداشته شد. وی 24 ساعت بعد پس از  اثبات بی گناهی‌اش آزاد شد.
پاول با حمایت شورای روابط اسلامی ـ آمریکا، سازمان حامی حقوق مسلمانان آمریکا، که در سراسر این کشور شعبه دارد، با تنظیم یک دادخواست حقوقی از پلیس به دلیل نقض حقوق شهروندی‌اش شکایت کرد.
شورای شهر لانگ بیچ با بررسی این پرونده ضمن، تعیین پرداخت غرامت 85 هزار دلاری به این شهروند مسلمان، اعلام کرد که پلیس این شهر اجازه ندارد که به زور حجاب زنان مسلمان را بردارد.
پیش‌تر این قانون در دیگر مناطق کالیفرنیا از جمله سن‌برناردینو و اورنج کانتی نیز اتخاذ شده بود.