صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۲۹۶۱۴
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۳

مسئولان پاکستانی از کشته و زخمی شدن ده ها تن در نتیجه وقوع انفجار در جنوب غرب این کشور خبر دادند و داعش نیز مسئولیت آن را پذیرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شفقنا، مسئولان پاکستانی شامگاه شنبه اعلام کردند که انفجار بمب در یک بازار شلوغ در شهر کویته، مرمز ایالت مرزی بلوچستان در جنوب غرب این کشور دست کم ۱۵ کشته بر جای گذاشته است.
«سرفراز بوگتی»، وزیر داخلی ایالت بلوچستان با اعلام این که انفجار هنگام عبور یک خودروی گشت نیروهای امنیتی در یکی از جاده ها روی داده و احتمال دارد آن را هدف قرار داده باشد، تاکید کرد که بنا بر اطلاعات دریافتی تاکنون نزدیک به ۱۵ نفر جان خود را از دست دادند و نزدیک به ۴۰ تن دیگر زخمی شدند و به دنبال این حادثه نیز حالت فوق العاده در کویته برقرار شده و بیمارستان های شهر نیز به حالت آماده باش درآمده اند.
دفتر مطبوعاتی ارتش پاکستان نیز ضمن تاکید بر این که خودروی گشت هدف حمله بوده و هفت تن از ۱۵ کشته این حادثه غیر نظامی بودند، از ژنرال «قمر جاوید باجوا»، فرمانده ارتش نقل کرد که تروریست ها در تلاش هستند جشن های برنامه ریزی شده برای دوشنبه هفته جاری به مناسبت هفتادمین سالگرد استقلال این کشور از بریتانیا را بر هم بزنند.
در همین حال، گروهک تروریستی داعش اندکی پس از انفجار تروریستی در کویته مسئولیت آن را بر عهده گرفت جایی که خبرگزاری «اعماق» وابسته به آن در خبری تاکید کرد که این حمله انتحاری به وسیله موتورسیکلت بمب گذاری شده در نزدیکی ایستگاه اتوبوس «پیشین»، جان ۱۷ نیروی نظامی را گرفته و ۳۵ زخمی نیز بر جای گذاشته است.