صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۰۱۵۴
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲
از سوی مؤسسه علمداران البرز؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همایش تخصصی قرآنی ـ فرهنگی از سوی مؤسسه علمداران نور البرز ویژه شورای توسعه برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت مراکز قرآنی برگزار شد.

مهدی مرادی، مدیر مؤسسه علمدران نور البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت علمداران نور، همایش تخصصی قرآنی ـ فرهنگی را با هدف هماهنگی و آموزش برای سیاستگذاری و اداره مؤسسات قرآنی با حضور ابوالفضل فرجی از مدرسین بین‌المللی قرآن برگزار کرد.

وی ادامه داد: این مراسم که با حضور 50 نفر(بانوان و آقایان) و جمعی از مسئولان واحدهای دارالقرآن از تکاب، قم، تهران و شهریار با میزبانی دارالقرآن علمداران نور البرز برگزار شد، تبیین چارت و شرح وظایف شورای برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت دارالقرآن‌ها توسط ابوالفضل فرجی ارائه و همچنین سه کمیسیون به نام‌های آموزش و فرهنگی، اداری و روابط عمومی، کمیسیون مدیران شورای برنامه‌ریزی تشکیل شد.

مرادی افزود: در حاشیه این مراسم کارگاه آسیب‌شناسی فرهنگی توسط مدرس حاضر با موضوع ارائه آموزش فرهنگی و وظایف مؤسسات قرآنی انجام شد.

وی در پایان خاطر‌نشان کرد: این مرکز قرآنی سالانه همایش‌های بسیاری را برگزار می‌کند که این همایش تخصصی قرآنی ـ فرهنگی روز 21 مردادماه از ساعت 8:30 تا 22:30 طی یک روز‌ در محمد‌شهر، مجتمع فرهنگی باغ طوبی برپا شد.