صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۰۷۸۶
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰

گروه بین‌الملل: نخست‌وزیر هند امروز، 24 مرداد در مراسم هفتادمین سالگرد استقلال این کشور از مردم هند خواست تا به خشونت‌ها علیه اقلیتت‌های مذهبی از جمله مسلمانان پایان دهند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رویترز، «نارندا مودی»، نخست‌وزیر هند در این مراسم با اشاره به خشونت‌های هندوها علیه اقلیت‌های مذهبی و مسلمانان اظهار کرد: خشونت و تعصب به نام مذهب را تحمل نمی‌کنیم.
مودی که به واکنش سریع در قبال مسائل در کشور هند مشهور است، اخیرا در یک سخنرانی قتل‌های پی در پی مسلمانان از سوی هندوهای افراطی به خاطر دفاع از گاو را که برای هندوها مقدس است، محکوم کرد و گفت: در این کشور کسی حق ندارد قانون را با دیدگاه خود تفسیر کند و خشونت هرگز نمی‌تواند راه حل مشکلات باشد.
گاو برای بسیاری از هندوهای مقدس بوده و کشتار و فروش گوشت آن در بسیاری از ایالت‌های هند ممنوع است.
پس از پیروزی حزب حاکم «بی جی پی» در انتخابات مجلس ایالتی ایالت «اوتارپرادش» هند، حملات هندوهای افراطی به مسلمانان افزایش یافته است.
حدود 200 میلیون نفر از جمعیت یک میلیارد و 250 میلیون نفری هند را مسلمانان تشکیل می‌دهند.