صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۳۲۵۲
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷

گروه بین‌الملل: انتشار تراکت‌های حاوی پیام‌های ضد اسلامی در شهر «آلامدا» در ایالت «کالیفرنیا»ی آمریکا باعث شد تعداد زیادی از ساکنان این شهر دیروز، 30 مردادماه، اعتراض خود را علیه این اقدام در تظاهراتی اعلام کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «nbcbayarea»، این تراکت‌ها حاوی تصویر یک زن محجبه با علامت صلیب شکسته (نماد نازیسم) است که زیر آن نوشته شده «احمق کمک کن تا تو را بکشم».
تعداد زیادی از مردم آلامدا دیروز با در دست داشتن پلاکاردهایی در واکنش به اقدامات ضداسلامی و ضد اقلیت‌های مذهبی در نزدیک مرکز اسلامی این شهر تظاهرات کردند.
این حادثه یک هفته پس از حمله به کنیسه یهودیان در آلامدا اتفاق افتاد که طی آن افراد ناشناس با پرتاب سنگ، شیشه‌ پنجره‌های کنیسه را شکستند.
پلیس آلامدا در حال انجام تحقیقات برای شناسایی عاملان این حادثه و حمله به کنیسه یهودیان به عنوان جرم ناشی از نفرت است.