صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۵۰۰۹
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶

گروه بین‌الملل: مسلمانان استان آلبرتا در کانادا از همه مردم شهر کلگری دعوت کردند تا برای شناخت دین اسلام و از بین بردن تصورات نادرست در مورد اسلام در جشن دهمین سالگرد روز میراث اسلامی شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از شبکه خبری «CBC News»، صدها نفر به همین مناسبت دیروز، 4 شهریور، در پارک «المپیک پلازا» در شهر کلگری جمع شدند و از غذاها، هنرها و غرفه‌‌های آموزش تاریخ اسلام استفاده کردند.

تابستان امسال شهر کلگری شاهد برگزاری چند راهپیمایی ضداسلامی بود، اما «عمرانه محی‌الدین»، رئیس اداره اسلامی شمال آمریکا در کلگری می‌گوید: روز میراث اسلامی، فرصتی برای تقویت روابط میان جوامع کلگری است.

محی‌الدین افزود: گفت‌وگوهای خوبی وجود داشت و تصورات نادرست زیادی تصحیح شد. بسیار عالی بود. مردم خیلی راحت بودند.

وی گفت: بیشترین سوالاتی که پرسیده می‌شد در مورد حقوق زن در اسلام و حجاب بود.

دیوید ایگن، وزیر آموزش آلبرتا نیز با شرکت در روز میراث اسلامی گفت: با وجود اتفاقات اخیر، مردم کلگری گردهم آمده‌اند تا فرهنگ اسلامی را جشن بگیرند و وفاداری و پشتیبانی خود را نشان دهند.

وی گفت: مردم از نفرت و تعصب برای پیشبرد اهداف سیاسی و قدرت‌طلبی استفاده می‌کنند و مهم است که ما در برابر آن بایستیم.