صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۵۱۳۰
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۹

گروه مسابقات: در چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که از 11 شهریورماه در ارومیه آغاز می‌شود 800 شرکت‌کننده در بخش‌ها و رشته‌های مختلف حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از روز 11 تا 26 شهریورماه به میزبانی استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود.
بر همین اساس در این دوره از مسابقات مجموعاً 800 شرکت‌کننده در رشته‌های مختلف، اعم از قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل،‌ حفظ 20 جزء قرآن کریم و ... و در دو بخش بانوان و آقایان برپا می‌شود.
این دوره از مسابقات شامل تغییرات متعددی شده است که از جمله آنها می‌توان به تغییرات در فینال رشته قرائت تحقیق، اضافه شدن دو رشته به بخش معارفی و ... اشاره کرد. همچنین در این دوره از مسابقات شاهد شکسته شدن رکورد تعداد حضور داوران در مسابقات با حضور 100 داور خواهیم بود. در این دوره 55 داور آقا و 45 داور بانو برای امر قضاوت مسابقات دعوت شده‌اند.
جزئیات بیشتر این مسابقات اعم از تمهیدات اندیشیده شده برای برگزاری مطلوب مسابقات، اسامی داوران بخش‌های مختلف و ... نیز روز چهارشنبه هشتم شهریورماه طی نشستی خبری با حضور رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در سالن جلسات این سازمان برگزار می‌شود.