صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۷۶۴۸
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹

گروه جلسات و محافل: معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شمال غرب تهران از برگزاری محافل انس با قرآن در این منطقه خبر داد.


بهمن پزشکی، معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شمال غرب تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: به مناسبت ایام پربرکت دهه ولایت، محافل انس با قرآن کریم در بقاع متبرکه این منطقه برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شمال غرب تهران ادامه داد: در این راستا اولین برنامه محفل انس با قرآن کریم طی روز شنبه، 11 شهریورماه از ساعت 18:30 در محل امامزاده سیدجعفر(ع) و حمیده خاتون(س) برگزار شد که مهدی عادلی و محمد کاظمی، قاریان قرآن کریم در آن به تلاوت پرداختند.
پزشکی تصریح کرد: همچنین، محفل دیگر انس با قرآن کریم نیز طی شامگاه سه‌شنبه از ساعت 11 در محل بقعه متبرکه امامزاده داوود(ع) برگزار می‌شود که محمدتقی نوران و امیر باقری، قاریان ممتاز قرآن کریم در آن به تلاوت خواهند پرداخت.