صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۳۹۳۱۷
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مهد قرآن‌کریم و ولایت آران و بیدگل در راستای فرا رسیدن عید غدیر، مسابقاتی را با همین محتوا برگزار می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین حجت جلالی، مدیرعامل مؤسسه مهد قرآن‌ کریم و ولایت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این خبر گفت: به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم، مهد قرآن‌ کریم و ولایت آران و بیدگل استان اصفهان اقدام به برپایی برنامه‌هایی کرده است که برگزاری مسابقه غدیر یکی از آنها است.

وی ادامه داد: با توجه به انتشار کتاب غدیر خم از سوی پژوهش‌سرای علوم اسلامی ثقلین، مسابقه‌ای برای بزرگسالان و نوجوانان از این کتاب در نظر گرفته شده است که روز پنجشنبه 16 شهریورماه در میان عموم مردم توزیع خواهد شد.

جلالی بیان کرد: این اقدام در راستای ترویج و آشنایی بیشتر شیعیان با واقعه غدیر و حقیقت این حادثه تاریخی است از عناوین اصلی کتاب می‌توان به غدیر در روایات، آثار محبت و دوستی امیرالمومنین(ع)، شبهه‌های غدیر و ... اشاره کرد.

مدیر مؤسسه افزود: علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 54735005 تماس حاصل کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه برای کودکان مسابقه دیگری با محتوای غدیر در نظر گرفته شده است، بیان کرد: کتاب قهرمان غدیر از دیگر کتب‌هایی است که از سوی مهد قرآن انتشار یافته و برای مسابقه در نظر گرفته شده است.

جلالی گفت: این مسابقه برای کودکان با هدف ضرورت آشنایی کودکان با غدیر، فضایل امیرالمومنین(ع) در نظر گرفته شده است که دوستداران می‌توانند برای حضور در مسابقه به خیابان شهدا، مختص‌آباد مراجعه کنند.